Fusion nära förestående

”Tillsammans blir vi en av de större aktörerna på västkusten”

 

Ja, det berättar Lars Quander, VD på TransportCentralen i Halmstad när vi pratar om den nära förestående fusionen som TransportCentralen genomgår med Åkericentralen i Falkenberg.

 

  • Vi är väldigt glada över fusionen mellan TransportCentralen och Åkericentralen, vi ser det som mycket välkommet. Detta kommer leda till en utökad verksamhet och kompetens, vilket vi är glada för. Med ett kontor i Halmstad och ett kontor i Falkenberg kommer vi bli en av de större aktörerna på västkusten och kommer i och med detta även kunna erbjuda en bättre service gentemot våra kunder.

 

Namnet på företaget kommer att vara TransportCentralen och både kontoret i Falkenberg och i Halmstad kommer att finnas kvar. Verksamheten är fortsatt inriktad mot logistik- och entreprenadverksamhet i hela Halland.

 

  • Totalt kommer vi bli 75 stycken delägare. Detta betyder att vi har möjlighet att ta större projekt och fler kunder, vilket i sin tur givetvis leder till mer trygghet och arbetstillfällen hos våra delägare. År 2017 kommer att bli ett spännande år för oss.

 

Fusionen mellan TransportCentralen i Halmstad och Åkericentralen i Falkenberg beräknas vara klar och genomförd i december. Totalt beräknas omsättningen under 2017 att uppgå till 400 000 Tkr.

Läs gärna artikeln i svensk åkeritidning