Nyheter från TransportCentralen

GDPR (General Data Protection Regulation)

Hej Kund!

TransportCentralen har en lång erfarenhet av att hantera kunders data och information. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med vår hantering!
Vi går nu från en hantering efter lagstiftningen i PUL (svensk lagstiftning) till GDPR (gäller för hela EU) vilket innebär en del förändringar, men mycket är sig likt.

Vi lagrar ibland dina personuppgifter för att du ska kunna beställa eller köpa tjänster och material av oss på tryggt sätt, där adresser och olika typer av personuppgifter är vanligt förekommande.

Dina personuppgifter använder vi för att du på ett tryggt, säkert och enkelt sätt ska kunna ta del av våra produkter och tjänster som TransportCentralen erbjuder dig.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter på “https://www.transportcentralen.se/integritets-och-datapolicy.pdf

Med vänlig hälsning

Lars Quander
TransportCentralen i Halland AB

Vi söker Transportledare/Administratör

TransportCentralen i Halmstad

Vi söker nu en trafikledare/administratör för ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på vår logistikavdelning och arbetet gäller framförallt fjärrtransporter.

Omfattning: Vikariat 6 månader

Start: Snarast möjligt, intervjuer sker löpande.
Ort: Halmstad
Kvalifikationer: Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad och stresstålig. Har god datavana och kunskap i MS Office. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Som Transportledare är din huvudsakliga uppgift att säkerställa kundernas leveranser. Arbetsuppgifterna infattar:

  • Planera fyllnadsgraden av bilar
  • Planera rutter
  • Orderregistrering
  • Spåra gods
  • Prissättning, fakturor och administration
  • Daglig telefonkontakt med kunder och chaufförer

Maila ansökan till: oscar.janebrink@transportcentralen.se

 

Om Oss

TransportCentralen – Experter på logistik och entreprenad

(TC Halland) är en lastbilscentral som bildades 1940 och har drivits som ekonomisk förening fram till 2012 då verksamheten övergick i aktiebolagsform. I december 2016 så fusionerades TransportCentralen Halmstad med Åkericentralen i Falkenberg. Det finns idag ca 70 delägare och delägarföretag till TransportCentralen Halmstad och TransportCentralen Falkenberg. TransportCentralen har över tid vuxit organiskt men även genom fusioner med lokala kollegor.

Verksamheten är bred inom logistik, entreprenad och recycling. Transporter fördelas på rikstäckande fjärrtransporter, lokal distribution samt special- och anläggningstransporter med tipp- och kranbilar. När det gäller logistik så är vi en del av OnRoad.

TransportCentralen har även ett stort utbud av grävmaskiner och dumpers.

Entreprenadverksamheten bedrivs främst som underleverantör till större aktörer som har behov av entreprenadmaskiner.

Vi söker nya delägare

Vi är inne i en expansiv fas och söker nya delägare i Falkenberg och Varberg. Att vara delägare i TransportCentralen innebär att du är en del av TC:s verksamhet men du är fortfarande ”din egen”.  Ett bra alternativ!

Idag har vi drygt 70 delägare av blandad storleksordning. Några är större och har många anställda och en del är enmansföretag. Fördelarna med att vara med och äga TransportCentralen är många, framförallt jobbar vi tillsammans för att skaffa marknadsandelar och stärka vår position på marknaden. Är du nyfiken på mer kring ett eventuellt delägarskap i TransportCentralen, så tveka inte att ta en kontakt med oss.

Klicka här för att komma till formuläret där du kan anmäla dig.

Det går också bra att kontakta
Ann Magnusson – ann.magnusson@transportcentralen.se
Platschef Falkenberg
Tel: 0346-145 70

Eller Lars Quander, VD:
lars.quander@transportcentralen.se
Tel: 035-19 13 55

Fusionen är verkställd

I december gick fusionen igenom mellan TransportCentralen i Halmstad och Åkericentralen i Falkenberg.

TransportCentralen i Halmstad kommer fortfarande behålla sitt namn som det är och Åkericentralen i Falkenberg byter i och med fusionen, namn till TransportCentralen i Falkenberg.

Tillsammans blir TransportCentralen i Halmstad och Falkenberg en av de större aktörerna i sin bransch på västkusten med över 70 delägare. Verksamgheten är fortsatt inriktad på logistik- och entreprenad.

Drift i egen regi

TransportCentralen har tagit över driften av Terminalen i egen regi, tidigare så hade vi den outsoursad till en underleverantör. Detta innebär egen distributionstrafik i Halland och norra Skåne. Vi har satt in sex distributionsbilar. Vi har även budkörning. 

Storel och Selga ny kund

Vi är glada och stolta över att ha fått uppdrag för Storel och Selga där vi kommer att ombesörja hela deras distribution i Halland.

KONTAKTUPPGIFTER

TransportCentralen Halmstad
Gjutaregatan 7
302 62 Halmstad
Telefon: 035-19 13 00
info@transportcentralen.se


TransportCentralen Falkenberg
Torsholm 125
311 94 Falkenberg
Tel: 0346-145 75
info@transportcentralen.se